Twitter

Twit kami bagi menyampaikan maklumat terus kepada anda.

Aaahhhhaaaa!!! Setelah korang berjaya dapatkan 1000 subc and watch hours tlh dicapai, jangan fikir berhenti disitu sahaja kerana kamu perlu menjana income. Bagaimana caranya? Mudah sahaja! Semudah korang menekan link di bawah๐Ÿ˜jangan lupa subscribe!
https://youtu.be/78RTGen7ww8
#myufm

Jom belajar pasal DUIT !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ nanti senanglah nak tawar - menawar kalau shopping kat ganu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
https://youtu.be/QDNHJnrVYZM
#myufm
#pastinyalebihxtra
#terengganu

Jangan ingat sekolah je yg ada rules ๐Ÿคญ Nak bercakap pon kena ada rules tauu !!! Nanti kalau tak ikut ruless , lain pulak yang keluar ๐Ÿ˜‚ Nak tau apa rules dia !!??? Let's check it out !!!
#myufm
#pastinyalebihxtra
#ganukite
#terengganu
https://youtu.be/cTPgScHWmMI

Hey semua !!!! Jom Cakak kembali lagiii , kali ini jom belajar slang ganu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan confuse pulak tauu !! Sebab ramai sangat confuse slang terengganu dan kelantan ni๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Jom layan vid terbaru kami !!!
#myufm
#pastinyalebihxtra
#ganukite
#terengganu
https://youtu.be/rX8-9XqDMNs

Hahhhhh !! korang nak jadi YouTuber ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ !!?? Nak tau tips untuk dapat gaji dari YouTube ??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apa itu 4000 jam tontonan ??? Jom layan video terbaru kamiiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ !!!!! Banyakkk input menarik untuk andaaa semuaa ...
https://youtu.be/C82zlEQ9h3E
#pastinyalebihxtra
#myufm
#youtube

@radiomyufm Rindunya nak tido kat karah dengan course mates..1 karah tu kami conquer..rindu nak lepak kat studio kebud sambil training teater, gamelan..rindu nak naik van kunyit pergi pasar malam. Rindu nak makan ayam koboi mama ๐Ÿ˜ซ Dungun Alumni 2009-2012 โค๏ธ

Iโ€™d love to see this turn into a long term conversation with them and a family friendship.

Bring back memories from MyUfm, have so many memories of this radio.

Best of luck to the greatest announcer the @radiomyufm radio network has every had. We will miss you all.

Load More...