Twitter

Twit kami bagi menyampaikan maklumat terus kepada anda.

Hye semuaa πŸ₯°πŸ₯° !!! Hahhhh untuk sesiapa yang ada pasang niat nak jadi YouTuber tu , jom layan video terbaru kami !!! Mana tau nanti , boleh bantu korang untuk realisasikan impian tu 😝😝❀️❀️
#myufm
#pastinyalebihxtra
#youtube
#nevergiveupπŸ’ͺ
https://youtu.be/eFgPot8FtwU

Kuih raya dah habis !!?? Nak buat kudapan yang simple dan sedappp πŸ˜‹ ? Jom tengok video terbaru kami , pasti korang tak menyesall !! Popia stick ni sedap sangattt 😳😍 !!!
https://youtu.be/mPSE1tuVRCg
#myufm
#pastinyalebihxtra
#sedap
#raya2020

Kami Kongsi , kembali lagi dengan review buku terbaru hasil coretan Dr. Nur Hanisah Tajuk buku ni dah macam pantun bunyinya 🀣🀣 Rugi sangat kalau tak tengok , sebab banyakkkk perkara baru yang dapat kita pelajari
#myufm
#pastinyalebihxtra
#bukumalaysia
#sarikaripicagari

Kembali lagiii !!!! Kami kongsikan kepada anda , review sebuah buku bertajuk DIAGNOSIS !! Dengar tajuk buku pon dah lain macam 🀭Dengar cite , buku ni gempakkk !!! Nak tau lebih lanjut ??? Check out our YouTube MYUFM Studio 😍

https://youtu.be/KR92d-wNCd
#myufm
#pastinyalebihxtra

Ooiiitttt!!! Bagi sapa yang baru nak berjinak jinak dalam bidang business ni dan tak tahu macam mana nak mulakan..Dengarkan perkongsian dari Cik Hanim, manalah tau kan bermanfaat kepada kamu semua.. So, janganlah segan segan nak tengok perkongsian ini kat
https://youtu.be/S7PZFmvGZRw

Assalamualaikum , kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semuaaaa !!! Maaf sekiranya ada kekurangan atau kesilapan dari pihak MYUFM terhadap anda semua !!!
#raya2020
#myufm
#pastinyalebihxtra
#satusyawal

Esok Raya !!! Nak tahu lebih lanjut , YouTube MYUFM Studio kan adaaa !!! 😍😍😍
#myufm
#pastinyalebihxtra
#raya2020
#ramadan2020
https://youtu.be/A9-QnJFdMJ0

Bila dengar takbir Raya Aidilfitri , hati mesti rasa tenanggg je 😌😊 .. Tahun ni special sikit , kita takbir raya dalam rumahhh 😊😊 Nak dengar takbir dan panduannya ?? Jom jenguk YouTube MYUFM Studio 😊😊
https://youtu.be/CbP8A3LR2i8
#myufm
#pastinyalebihxtra
#raya2020

Perhatian kepada semua warga UITM CAWANGAN TERENGGANU, sama sama kita dengarkan Ucapan khas dari Rektor iaitu, Prof Madya TS Dr Mazida Puteh. Ucapan beliau telah kami kongsikan di youtube channel kami.
https://youtu.be/d6SD4I-5ChU
#uitmdungunterengganu #myufm #pastinyalebihxtra

Hello warga Instagram sekalian, sebelum ini MYUFM Channel telah kongsikan cara pos hanya dengan harga RM5, harini pulak kita ingin kongsikan video yang baru pulak... Hah perkongsian macam mana tu? Meh singgah jap di youtube channel kamiπŸ˜‰
https://youtu.be/dh7r6QgO6PU
#myufmstudio

Load More...