Twitter

Twit kami bagi menyampaikan maklumat terus kepada anda.

New video is out guyssss 😱πŸ”₯ Kalau haritu, kina dah buat MV reaction BREATH BY GOT7 🀩✊🏻 So, video kali ni kami bawakan kepada anda video unboxing album GOT7 pulak 😍 Mesti excited kannnn... Let's check it out guyssss

https://youtu.be/P_7UQk0iT7E

#MyufmPastinyaLebihXtra
#albumgot7

Korang selalu tak beli matcha milk tea dekat mana2 restoran??? πŸ€” Skrg tak payah lagi sbb lagi jimat tau kalau buat sendiri 😍πŸ₯° Pada eps kali ini kami kongsikan kepada anda resepi matcha milk tea yang semestinya mudah dan sedap 🀩 Let's check it out πŸ”₯πŸ”₯

https://youtu.be/dBT_UXs4iTQ

Hello guyss πŸ‘‹πŸ»πŸ₯° Sekarang ni dah masuk tahun baru sooo mcm mana tahun baru korang??? πŸ€”πŸ˜ So, sempena tahun baru ni kami nak kongsi sejarah sambutan tahun baru dannn azam tahun baru 😱🀩 Let's check it out di youtube channel MYUFM Studio πŸ”₯✨

https://youtu.be/2UBJOG_VlwI

hai guys πŸ‘‹πŸ» korang tahu tak macam mana nak uji ketulenan emas πŸ€”πŸ€© sooo video kalini kami nak share kpd anda cara untuk mengetahui ketulenan emas 😱😍 check it out guysss πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

https://youtu.be/u8mURw-aLqs

#MyufmPastinyaLebihXtra
#emastulen

Hai guysss πŸ‘‹πŸ»πŸ₯° Harini last day 2020 soooo jom kita recap balik apa yang berlaku sepanjang 2020 dengan segala cabaran yang kita hadapi hurmm 😱✊🏻 Check it out di youtube channel MYUFM Studio πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

https://youtu.be/d04Y9mITVqA

#MyufmPastinyaLebihXtra
#2021

Nak pakai make up tapi tak tahu mcm mana??!!! 😒✊🏻 Nak yang simple je, tak nak yang heavy??? πŸ€”πŸ˜¬ Jangan risau, video terbaru kami akan membantu anda 🀩✨Let's check it out guyssssπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

https://youtu.be/9RhMZmaQlpg

#MyufmPastinyaLebihXtra
#dailymakeuptutorial

Hi semua πŸ‘‹πŸ»πŸ˜ Sejak pandemik yang berlaku di negara kita ni, ramai kan yang mula buat bisnes online 😁 Jadi, video kali ini kami bawakan kepada anda cara untuk menjimatkan kos shipping 😳🀩 So nak tahu macam mana???!!! Let's check it out πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

https://youtu.be/kJdYwM1lHHw

Sekarang ni semua pelajar tgh busy dengan assignment kan dan due date pun dah nak dekat 😩 Arghhhh stressnyaaa πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ˜¬ Ehhh, jgn stress2 video terbaru kami ada penyelesaiannya ✨πŸ₯° Let's check it out NOW!!!!

https://youtu.be/g9Tw7ZspgpA

#MyufmPastinyaLebihXtra
#caramengatasistress

Mesti ramai yang dah familiar dengan kisah raja bersiong kan 😱Tapi korang tau tak apa sebenarnya yang terjadi kepada raja bersiong ni πŸ€” Nak tau lebih lanjut?? Let's check it out di youtube channel MYUFM StudioπŸ”₯✨

https://youtu.be/Wgcg-jk1Xu8

#MyufmPastinyaLebihXtra
#rajabersiong

Hai guys πŸ‘‹ Dgr cerita sekarang tengah trending tau game among us 😱πŸ”₯ So,korang nak tengok tak krew myufm main game ni??!!!Memang confirm terhibur πŸ’― Boleh check it out video terbaru di youtube channel MYUFM Studio!!! πŸ‘‡

#MyufmPastinyaLebihXtra
#amongus

https://youtu.be/6cSzIZIUzZ4

Load More...