Twitter

Twit kami bagi menyampaikan maklumat terus kepada anda.

Jangan ingat sekolah je yg ada rules 🤭 Nak bercakap pon kena ada rules tauu !!! Nanti kalau tak ikut ruless , lain pulak yang keluar 😂 Nak tau apa rules dia !!??? Let's check it out !!!
#myufm
#pastinyalebihxtra
#ganukite
#terengganu
https://youtu.be/cTPgScHWmMI

Hey semua !!!! Jom Cakak kembali lagiii , kali ini jom belajar slang ganu 😝😝 Jangan confuse pulak tauu !! Sebab ramai sangat confuse slang terengganu dan kelantan ni🤭🤭🤭 Jom layan vid terbaru kami !!!
#myufm
#pastinyalebihxtra
#ganukite
#terengganu
https://youtu.be/rX8-9XqDMNs

Hahhhhh !! korang nak jadi YouTuber 👀👀 !!?? Nak tau tips untuk dapat gaji dari YouTube ??? 😏😏 Apa itu 4000 jam tontonan ??? Jom layan video terbaru kamiiii 😍😍 !!!!! Banyakkk input menarik untuk andaaa semuaa ...
https://youtu.be/C82zlEQ9h3E
#pastinyalebihxtra
#myufm
#youtube

@radiomyufm Rindunya nak tido kat karah dengan course mates..1 karah tu kami conquer..rindu nak lepak kat studio kebud sambil training teater, gamelan..rindu nak naik van kunyit pergi pasar malam. Rindu nak makan ayam koboi mama 😫 Dungun Alumni 2009-2012 ❤️

I’d love to see this turn into a long term conversation with them and a family friendship.

Bring back memories from MyUfm, have so many memories of this radio.

Best of luck to the greatest announcer the @radiomyufm radio network has every had. We will miss you all.

Hari ini kali terakhir Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Perubatan), Datuk Dr Rohaizat Yon bersama @DGHisham dalam sidang media KKM.

Beliau yang digelar 'panglima perang KKM' oleh netizen akan bersara wajib selepas 35 tahun bersama KKM.

Load More...